Els principals 20 compromisos acomplerts a l’Eixample

1. L’accessibilitat als carrers i al bus ja és una realitat al 100% i al metro en el 80% de les estacions.

2. La reforma del passeig de Sant Joan entre Arc de Triomf i Tetuan, on el vianant el verd i el transport públic en són protagonistes.

3. Hem fet les voreres noves al carrer Balmes, al carrer Urgell i a la Gran Via. Avui el carrer Balmes és un carrer normal de l’Eixample.

4. Hem construït una nova gran plaça a l’avinguda de Roma entre Urgell i Viladomat.

5. El manteniment de l’espai i el desenvolupament de la nova contracta de neteja han estat prioritat. 24 milions d’euros invertits en manteniment.

6. Hem complert amb la memòria històrica enderrocant el monument a Jose  Antonio i retirant l’estàtua de la victòria

7. Hem projectat l’Eixample al món amb els actes de l’any Cerdà.

8. El servei de Teleassistència ja és universal a l’Eixample.

9. Hem remodelat el camp de Futbol de Fort Pienc i de l’Escola Industrial. I Hem ampliat el poliesportiu de Sagrada Familia.

10. Hem desplegat la Guàrdia Urbana de proximitat als 6 barris de l’Eixample.

11. Disposem del nou centre d’atenció primària de la Dreta de l’Eixample. La reforma del Clínic comença a caminar i disposem del nou hospital de Sant Pau.

12. Tots els barris tenen la seva biblioteca pública. N’hem fet una de nova i un centre cívic per a l’antiga Esquerra de l’Eixample a Urgell 145.

13. Tots els barris ja tenen un Centre de Serveis Socials. Hem obert el nou Centre de Serveis socials de Sant Antoni i el de l’Antiga Esquerra de l’Eixample

14. Hem doblat el nombre de places d’escola bressol. 3 noves escoles bressol fetes a sagrada familia i l’antiga esquerra.

15. Nova escola de música de l’Eixample i 2 noves escoles de primària a Sagrada Familia.

16. Hem enllestit 2 nous centres de difusió de la cultura popular i tradicional.

17. Hem elaborat una proposta pel desenvolupament urbanístic i d’equipaments per quan marxi la presó Model.

18. El projecte de reforma del mercat de Sant Antoni i el mercat del Ninot ha començat a caminar.

19. Tothom disposa d’un jardí a menys de 300 metres de casa. Hem ampliat tres jardins d’interior d’illa i hem obert sis nous interiors d’illa.

20. Els centres cívics de l’Eixample han esdevingut autèntics pols de creació i divulgació cultural. I hem elaborat un pla de futur per cada barri de forma participada i amb diàleg amb els veïns i entitats en el marc dels Consells de Barri.

Anuncis