La FAVB (Federació d’associacions de Veins de Barcelona) ha llançat una crida a totes les entitats veinals, socials i tot el moviment democràtic de la ciutat per tal de no permetre la rebaixa pressupostaria de 17,5 milions d’euros a l’Hospital Clínic.
El PSC- L’Eixample s’ha adherit a la crida i és per això que quedeu convocats el proper dia 10 a les 18 hores davant la porta del Clínic, Villarroel 170 per expressar públicament el nostre rebuig a la mesura.difusio_clinic_0

És un fet que els els gestors dels grans capitals especulatius ja no hi guanyen amb el mercat immobiliari i s’han llançat com taurons a la caça de nous negocis que siguin ben lucratius per les seves butxaques.

És un fet que amb una economia malauradament tant malmesa com la nostra són poques les oportunitats de negoci per part dels grans capitals d’inversió, de manera que s’han llançat, amb la complicitat de molts responsables polítics conservadors, a la captura de serveis públics aduint millores d’eficència.

Aquest argument és totalment falaç.

En els seus termes econòmics la seva suposada eficiència pot voler dir que no val la pena curar algú, ja que el cost-benefici no compensa.

Han capgirat el significat de la paraula economia, per nosaltres és la ciència o tècnica que estudia els intercanvis de bens i serveis en profit de les persones. Per ells és l’estratagema útil per facilitar l’enriquiment il·legítim i el segrest de drets socials intrínsecs i irrenunciables de la condició humana.

Segurament, amb més finura, segurament amb més elegància, segurament amb la veu baixa, i segurament en nom de Catalunya (de la seva Catalunya). Però volen fer com el govern conservador de la comunitat de Madrid: desmantellar hospital rere hospital, ambulatori rere ambulatori manllevant així un dret al ciutadà en favor d’un benefici empresarial que només pot créixer amb la retallada  de servei.

No es pot estimar un país, si no estimes tots i cadascun dels seus habitants!!!

Anuncis