L’assamblea d’ahir al vespre del PSC Eixample també va incloure “informe municipal” on els companys Joan Sanchís i Assumpta Escarp van exposar la situació actual del grup. Van comentar la recent enquesta publicada i van informar sobre la primera ronda de converses realitzada amb el govern.

El debat a l’assamblea no es va centrar tant però en el contingut estratègic i polític del PSC com si en la dificultat comunicativa del PSC per traslladar a la ciutadania els seus posicionaments.

Les dificultats de comunicació són enormes, i això és aprofitat malintencionadament pel govern i el grup de CIU, el qual amb la seva maquinària comunicativa intoxica tot l’entorn del diàleg, cometent una greu irresponsabilitat i avant-posant l’interès particular a l’interès general.

En matèria educativa hi trobem un clar exemple. Mentre el grup del PSC de la mateixa manera que protesta i reivindica, també proposa i dialòga en pro d’una solució al conflicte de l’educació, el govern en canvi utilitza el diàleg per sembrar la discòrdia i intenta trencar la unitat d’acció.

Realment volen resoldre la qüestió? realment tenen voluntat d’acord? Realment es creuen capaços d’acabar amb el conflicte disseminant-lo?

Simplement de moment l’únic que han demostrat és que l’educació pública no els interessa gens. No tenen interès en resoldre res, ni l’educació ni res, només pretenen sobreviure peti qui peti.

Anuncis