Ja des del mandat passat, el que és avui l’actual regidor de districte el sr. Gerard Ardanuy que havia manifestat la voluntat d’impulsar una política de promoció econòmica de proximitat.

Des del grup de l’Eixample del PSC sempre ens hi vàrem mostrar favorables i hem expressat en diverses ocasions voluntat de diàleg per impulsar una nova política generadora d’ocupació.

Però fins avui encara ara estem a l’espera de la concreció de la proposta. Fins avui ni en aquesta matèria ni en cap altra el govern ha fet arribar cap document polític per iniciar cap diàleg a l’Eixample.

L’ocupació és i ha de ser una prioritat, amb la taxa d’atur que tenim no ens podem permetre el luxe de retallar en aquesta matèria i en canvi, en comptes de posar-se mans a l’obra en una nova política que apuntava ser innovadora ens trobem que la principal eina de promoció econòmica de la ciutat s’ha retallat a la meitat.

Barcelona activa passarà l’any vinent de destinar 42 milions d’euros en polítiques actives d’ocupació a 24.

Des de l’Eixample doncs volem fer denúncia d’aquest fet, anunciar una nova política, trobar-se en l’atzucac que el principal grup de l’oposició hi dóna suport, i de cop i volta no només fer marxa enrera en la proposta sinó retallar a la meitat el què es feia fins ara és una irresponsabilitat que només pot generar greuges per la ciutat.

Aquesta retallada únicament respon a la seva manca de convicció vers les polítiques d’ocupació i generació de riquesa. Reivindiquen “la clau de la caixa” però en canvi en aquesta materia es deixen “ficar ma a la caixa”, deixant la ciutadania de Barcelona amb unes polítiques testimonials d’ocupació que simplement serviran per recordar el què va ser Barcelona Activa.

 

Anuncis