El concepte de “caixa solidària” és un clàssic, en diferents etapes de la nostra història com a societat apareix aquest concepte quan estem immersos en dificultats.

Quan el mercat no respon, quan la feina no respon i fins i tot a vegades l’administració no respon, aleshores respon el veí, aquella persona coneixes de tota la vida però que només hi has tingut converses fútils.

Són molts els veïns amb dificultats de tot tipus, mares que no han rebut l’ajut de 640 euros per un fill nascut el 2010, persones aturades, pensions irisòries, encariment de serveis bàsics i serveis públics cada dia més precàris.

Cada dia som més les persones amb dificultats però sortosament és quan venen més maldades que apareix la solidaritat. Val molt la pena fer difusió d’aquest projecte, ja sigui perquè el màxim de veïns el coneguin així com que altres barris també el facin; això no té copyright, qui vulgui endegar-ho que ho faci. I molta sort a l’AV de Sant Antoni en aquesta iniciativa tant debò no fos necessari impulsar el projecte.

El projecte “de veí a veí” de Sant Antoni el trobareu visitant:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003473266661

http://deveiaveibarrisantantoni.wordpress.com/

Anuncis