Nota del 25 de juliol de l’ajuntament:

“La Guàrdia Urbana deté quatre persones durant el primer cap de setmana de patrulles al metro”.  En menys de mig torn a Ciutat Vella, ja ho tens fet, la qual cosa només indica que, o han treballat poc, o es tracta d’un problema creat, o la mesura no és efectiva.

Nota de 3 d’octubre de 2011:

Segons dades de l’ajuntament la Guardia Urbana ha fet en 2 mesos i mig 33 detencions al metro, una cada 2 dies. Hi ha districtes que a aquesta xifra si arriba quasi diàriament.

I a més es parla d’un increment del 18% en les detencions la qual cosa és impossible la que la GU no hi era l’any passat.

Hem reduït la nostra feina per incrementar un 18% la feina dels CME. Imagino que per dissimular la manca d’efectius, que el propi conseller Puig va anunciar que reduiria.

En termes de policia no cal inventar res, vagin a l’hemeroteca i trobaran el criteri Montse Tura en termes de Coordinació policial, aprofundir cadascú al màxim en les seves tasques i coordinar-nos en l’escenari principal d’actuació que és l’espai públic en base el principi de primera intervenció.

És sota aquesta premisa que es van signar tots els convenis de colabiració pel desplegament dels mossos a Barcelona.

Anuncis