• Exigim a Trias que la GU de Barcelona exerceixi de policia judicial. és una necessitat per a Barcelona  que la Guàrdia Urbana de Barcelona, en tant que policia de proximitat, pugui exercir, en primera instància,  també de policia judicial”

 La Comissió de seguretat de Seguretat i Mobilitat ha aprovat avui, per unanimitat, la proposta presentada pel Grup Municipal Socialista (GMS) perquè la Guàrdia Urbana tingui les competències de policia judicial a Barcelona. El Govern s’ha compromès a presentar un informe perceptiu d’aquí a tres mesos a la mateixa Comissió.

 La portaveu del GMS ha destacat que “Exigim a Trias que la GU de Barcelona exerceixi de policia judicial. és una necessitat per a Barcelona  que la Guàrdia Urbana de Barcelona, en tant que policia de proximitat, pugui exercir, en primera instància,  també de policia judicial”

 La regidora socialista ha assegurat que “cal tancar el cercle i, per fer-ho, cal fer  un salt d’escala per enfortir el sistema de seguretat de Barcelona, el civisme, la convivència i poder implantar una justícia de proximitat eficient i combativa contra la multireincidència”.

 En la mateixa Comissió s’ha aprovat que Trias exigeixi a la Generalitat els 4 mil Mossos d’Esquadra que li corresponen a Barcelona segons la ràtio aprovada pel Parlament de Catalunya“que ningú s’enganyi, la proposta, s’ha fet a instàncies de l’oposició, encapçalada pel PSC, que ha instat a l’equip de Trias a executar aquest requeriment al president Artur Mas”.

Anuncis