·         El president del grup municipal socialista afirma que “amb l’anunci de no crear noves escoles bressol  municipals Trias demostra que no és l’alcalde dels infants, ni de les famílies i es carrega el lideratge pedagògic de Barcelona com a ciutat educadora.”

·         “La concertació de Trias prioritza els criteris econòmics, en detriment dels pedagògics. Aquesta miopia la pagarem cara. Trias s’ha oblidat que els infants d’avui són els ciutadans de demà i que l’educació és imprescindible per generar ciutadania” ha fet constar l’exalcalde de Barcelona.

·         Hereu recorda que “si aquest curs, Barcelona, ha doblat les places d’escoles bressol, ha estrenat més de 30 centres i que avui prop de 7.400 infants es beneficiïn d’un model educatiu únic a l’Estat és gràcies a un govern que ha apostat per l’educació i les famílies”.

 

Segons l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, Trias comet un error desmantellant la xarxa d’escoles bressol de Barcelona” . Hereu afirma que:  “amb l’anunci de no crear noves escoles bressol municipals  Trias demostra que no és l’alcalde dels infants, ni de les famílies i es carrega el lideratge pedagògic de Barcelona com a ciutat educadora”.

 

La concertació que defensa l’actual alcalde prioritza els criteris econòmics, en detriment dels pedagògics. Aquesta miopia la pagarem, cara. Trias s’ha oblidat que els infants d’avui són els ciutadans de demà i que l’educació és imprescindible per generar ciutadania”.  Per Hereu, la concertació “ni crea noves places, ni garanteix l’equilibri territorial, ni garanteix la qualitat de la privada, ni permet crear patrimoni per a la ciutat”

 

Trias hauria de defensar aquest llegat com un tresor i no malversar-lo com pretén. si aquest curs, Barcelona, ha doblat les places d’escoles bressol des de 2006, ha estrenat més de 30 centres i avui prop de 7.400 infants es beneficiïn d’un model educatiu únic a l’Estat és gràcies a un govern que ha apostat per l’educació i les famílies i ha complert amb la Llei 5/2004, d’iniciativa legislativa popular, que estableix la creació de 30.000 places infantils de qualitat” ha fet notar el president del Grup Municipal Socialista, Jordi Hereu.

 

Pel regidor del PSC, l’anunci de Trias de no crear noves places d’escola bressol a Barcelona “Trias resol la papereta a Mas, que no haurà de cofinançar més escoles bressol públiques.. La recepta d’educació de CiU si que es una ‘bomba de rellotgeria’: gerents que han militat a PxC i punt i final del projecte d’escoles bressol municipals”

Anuncis